Gyereknap

2024.05.10. 17:44

Annyi program lesz szombaton, hogy csak a focipályán férnek el

Rengeteg programmal várnak mindenkit, de főként a kicsiket szombaton a zámolyi focipályán a gyereknapi rendezvényen!

Feol.hu

Vidámságra lesz ok idén is! A fotó egy korábbi rendezvényen készült

Forrás: Nagyné Méhes Mónika

Fotó: David Varga

Felsorolni is nehéz, mennyi mindent találtak ki a szervezők az idén, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Annyi lett végül a program, hogy csak a focipályán férnek el! A móka 13 órakor indul és egészen 19 óráig tart. 13.30 órakor kezdődik a Fehérvári Rugby Club interaktív bemutatója, amit 14 órakor a Mini Jazz csoport fellépése követ. 14.30 órakor érkeznek a rendőrségi kutyák, hogy megmutassák, mire képesek, 15.15 órától pedig Andi bohóc szórakoztatja az egybegyűlteket. A jótékonysági tombolasorsolás komoly nyereményekkel, 17 órakor kezdődik. Az időpontokhoz kötött programok mellett egész délután ugrálóvárral, lebegőlabdával, légvárral, kézműves foglalkozásokkal, íjászattal, ügyességi és népi fajátékokkal, arcfestéssel, csillámtetkóval, és még számos más játékkal várják a gyerekeket. A legkisebbeknek babajátszótérrel készülnek és a rendezvény ideje alatt büfé is rendelkezésre áll majd.

A programokat a Mosolygó Gyermekekért Alapítvány idén is ingyenesen biztosítja és adományokból, támogatásokból valósítja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában