Szeretettel várják az alkotásokat

2023.08.31. 16:30

Országos Miniatűr Fotópályázatot hirdetett a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör

A VOKE Vörösmarty Művelődési Ház és Könyvtár és a MÁV Fotókör már nyolcadik alkalommal hirdeti meg Országos Miniatűr Fotópályázatát. A pályázaton a zsűri tagjain kívül bárki részt vehet, a szervezők minden jelentkező alkotását szeretettel várják szeptember 15-ig.

Fotó: Pexels

Szeptember 15-ig pályázhatnak a művészek a VIII. Országos Miniatűr Fotópályázatra a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör szervezésében. A pályázat két kategóriás, a jelentkezők a vasutat ábrázoló, vasúttal kapcsolatos képekkel és szabadon választott témában nevezhetnek összesen hat darab, kategóriánként maximum 3-3 képpel. A színes és fekete-fehér képek egyaránt elfogadottak.

Fontos, hogy a beküldött képek olyanok legyen, amelyeket még nem díjaztak és nem állítottak ki korábbi Miniatűr pályázatokon. A pályázónak garantálnia kell, hogy a beküldött fotók felett teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik, és ha szükséges, ezt igazolni is tudja. A nevezési díj egy kategóriára 1800 forint, két kategóriára 3000 forint személyenként.

A képeket digitális formában várják szeptember 15-ig, majd háromfős zsűri dönt az eredményekről. A pályázat eredményhirdetése és az ünnepélyes díjátadó november 25-én lesz a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban.

A részletek és a nevezési információk elérhetők: Pályázati kiírás és Nevezési lap.

Forrás: ÖKK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában