Melissza története sokakat megindított

2024.03.09. 15:30

Gyűlnek a tombolatárgyak a dégi jótékonysági bálra

Megéri majd tombolázni március 16-án a dégi karitatív eseményen, amelyet a kislángi agydaganatos kislány megsegítése inspirált. Számos felajánlás, köztük több, nagy értékű tárgynyeremény felajánlás érkezett, a kezdeményezéshez még az iskolások is becsatlakoztak.

Kecskés Zoltán

Megéri majd tombolát vásárolni a dégi jótékonysági eseményen. Továbbra is várják a felajánlásokat!

Fotó: Mudri Erzsébet

Érezni lehet azt a jóakaratot, szeretetet, ami ezt a kezdeményezést körülveszi – nyilatkozta a FEOL-nak Mudri Erzsébet az esemény megálmodója, aki hozzátette, az általános iskola színházteremébe pedig a díszek is elkezdtek készülni az iskolások szorgos kezei által. Mint mondta, igazi báli hangulatra van kilátás!

Minden kétséget kizáróan a tánc és a jó hangulat mellett, a rendezvény  egyik fénypontja a tombolasorsolás lesz, ugyanis nagy értékű nyeremények találnak majd gazdára. A felajánlott tárgyak sorra érkeznek: – Egyre több tombola tárgy jön! Volt olyan aki 12 üveg pezsgőt hozott sok-sok aprósággal, kaptunk ruházati, optikai, éttermi, kézápolási és masszázs utalványt is, az édességekről nem is beszélve. Köszönjük az eddigieket, aki még szeretne felajánlani még megteheti!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában