Két helyszínen is piknikezhetünk

2024.05.10. 15:00

Hétvégi piknik a Halesz ligetben és a Tóvárosban is

A Halesz parkban családi sportpiknikkel, Tóvároson pedig tavaszköszöntővel várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az érdeklődőket május 12-én, vasárnap. Különböző sportok és egy sztárfellépő is várja az érdeklődőket.

Gombor Lili

Képünk illusztráció!

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Zenés tornával indítja a napot május 12-én, vasárnap reggel kilenc órától a Halesz piknik, majd anya–lánya jógán vehetnek részt az érdeklődők. Tizenegy órától látványos bemutatóval érkezik a TRIAL Sportegyesület, akik a biciklizés kedvelőinek biztosítanak programot. Fél tizenkettőkor az ARTE ARAMI Derce csoportja a Táncolj velünk! programmal néptáncra hívja a vendégeket. A nap zárásaként zenél a Sopiane Brass Band együttes is.
 

Kilenc és két óra között különböző sportokat lehet kipróbálni, lesz személyi edzés és tanácsadás Molnár Attilával, aki a Bajnok Predator Boksz SE-től érkezik. Futóedzésre is lesz lehetőség Túróczi Rékával, aki az „IRUNmom” sportinfluenszer néven vált ismertté a közösségi médiában, és akár együtt is lehet edzeni vele a Halesz park körül. A már említett triál sportággal is meg lehet ismerkedni, de hatállomásos akadálypálya is várja a gyerekeket, akik a népszerű eurobungee trambulinnal is ismeretséget köthetnek – olvasható az ÖKK közleményében, melyből az is kiderül, hogy a Tóvárosban délután egy órakor kezdődnek a programok a Batyu Színház Bodza és a tenger című mesejátékával. Az előadott mese a viselkedészavaros gyerekekkel való bánásmódra reflektál, és a szülőknek is üzen, hogy legyenek figyelemmel gyerekeikre, próbálják megérteni félelmeiket, motivációikat és segítsék őket a világban való boldogulásban. Később a Zsigmond Lala Énekstúdió Disney Show-ja szórakoztatja a kisebbeket, a délután folytatásában pedig a felnőtt hallgatóságot várja operettslágerekkel Váradi Eszter Sára és Keller János. A nap sztárfellépője a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja, a Neoton Família Sztárjai együttes tagja, Csepregi Éva lesz, aki négy órakor lép színpadra. 
 

Mindkét piknik programjai ingyenesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában