Autósokat, kerékpárosokat egyaránt érint

2024.05.10. 08:00

Lezárások az Agárd Triatlon miatt - mutatjuk hol és mikor

Hétvégén rendezik az Agárd Triatlon versenyt, melynek apropóján több helyen is útlezárásokra kell számítani. Alább mutatjuk, hol és mikor.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Május 11-én, azaz most szombaton rendezik az Agárd Triatlon 2024. versenyét, amely miatt lesz, ahol részleges, máshol teljes útlezárásokra számíthatnak a közlekedők – autósok, kerékpárosok egyaránt. A szervezők leírásában szereplő információk szerint ezen a szombati napon 11 és 15 óra között teljes hosszában lezárják a Chernel István utat, mégpedig a Varsa és a Camping utca kereszteződésétől, egészen a 7-es főútra történő becsatlakozásig.

A kerékpárosok 11 óra és 16:30 között nem használhatják majd a bicikliutat a Camping utca kereszteződéstől az Őrház utcai kereszteződésig. Az ajánlás szerint a kerékpárosok a Vasút utcán tudnak kerülni.

Továbbá azt kérik, hogy akik teheti, a sínek túloldalán levő Vasút utcán parkoljanak a környéken lakó autósok ebben az időszakban, ahonnan akadálytalanul tudnak közlekedni, ha szükséges. A Napsugár strand környékéről a Tópart utcán a polgárőrök, valamint a rendezők ki irányítják a járműveket a Varsa utca irányából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában