Alkotópályázat

2024.03.27. 15:00

„Fedezd fel Kulcs rejtett szépségeit”

Kreatív kibontakozásra, a lakókörnyezetük kincseinek felfedezésére biztatja a kulcsiakat az önkormányzat és a Kulcsi Krónika szerkesztősége által meghirdetett alkotópályázat, melyre diákok és felnőttek munkáját egyaránt várják.

Héjj Vivien

A természet és a lakókörnyezet szépségeit fotók és videók formájában örökíthetik meg a pályázók

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

– Ha eddig inspirációra vártál, hogy bemutathasd otthonodat és településedet egyedülálló módon, akkor itt a nagy lehetőség! A Kulcsi Krónika szerkesztősége és az önkormányzat örömmel jelenti be, hogy ismét egy alkotópályázatot hirdet, ezúttal kifejezetten nektek, kedves kulcsiaknak – szól a szívélyes felhívás mindazokhoz, akik szívesen bemutatnák saját szemszögükből, miként látják Kulcsot, milyen személyes érzéseket vált ki belőlük a település természeti környezete.

Az alkotásokat felnőtt és diák kategóriában várják, a megvalósítást illetően nincsenek szigorú megkötések: a helyiek pályázhatnak fotóval vagy rövid videóval, s bemutathatják akár a számukra legkedvesebb épületet, legemlékezetesebb közösségi eseményt vagy egy jól elkapott, érzelmes pillanatot.

Technikai elvárások nincsenek, a profi felszerelés helyett a kreativitás és az ötletesség kap hangsúlyt, ám az fontos, hogy a beküldött művek jó minőségűek, nyomtatásra alkalmasak legyenek, a videók pedig ne legyenek hosszabbak húsz másodpercnél.

A legjobb alkotásokat díjazásban részesíti az önkormányzat. A pályázatokat április 30-ig fogadják a szervezők a [email protected] e-mail-címen. Egy pályázó maximum öt pályamunkával nevezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában