Koncert

2024.05.06. 14:30

Remek zenészek lépnek fel Vértesacsán szerdán!

Közös koncertet adnak a vértesacsai Reményik Sándor Református Általános Iskola művészeti tagozatának tanárai szerdán, melyre mindenkit várnak: jelenlegi, egykori és leendő diákokat, szülőket, nagyszülőket, valamint a „szimplán csak” érdeklődőket is!

Feol.hu

Bágyi Balázs a dobok mögött

Forrás: bagyibalazs.com

Fotó: Fotó: ÖTirbus Ferenc - 2017.

Az esemény azért is ígérkezik izgalmasnak és nagy élménynek, mert a szerdai koncerten olyan zenészek játszanak együtt a Vértesacsai Közösségi Ház és Könyvtár nagytermében, mint Bágyi Balázs, dobos, a magyar dzsessz-élet egyik meghatározó egyénisége, a Magyar Jazz Szövetség elnöke, Boda Evelin, a Nene zenekar basszusgitárosa, vagy Bratka Borbála, szaxofonos, aki korábban játszott többek között az R-GO,-val Gerendás Péterrel és Solymos Tónival. És hogy a sort rövidebben folytassuk: fellép még Kiss Géza László (basszusgitár), Kovács Bence (zongora), Márkosi József (billentyűs hangszerek), Rodek Balázs (gitár), Tamás Andor (billentyűs hangszerek) és Vuity Antal (harmonika). 

A koncert május 8-án szerdán, 17.30 órakor kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában