Anyák napja

2024.05.03. 17:00

Segítség azoknak, akik elfelejtik a jeles napot

Anyák napjáig van még egy kis idő arra, hogy ajándékot, virágot vegyenek, ha azzal szeretnék felköszönteni édesanyjukat, nagymamájukat. Ám Zámolyon azokra is gondoltak, akiknek csak az utolsó pillanatban esik le az a bizonyos húszfillér. Jó ötlet!

Borsányi Bea

Legutóbb a textiltulipán kertből vihettek el egy-egy szálat a feledékenyek Zámolyon

Forrás: Baboth Dóra

Ha valakinek nem volt ideje, lehetősége, pénze virágot venni, vagy egyszerűen csak elfelejtette a mindennapos rohanás közepette, hogy vasárnap Anyák napja, az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjai kihúzzák a kellemetlen helyzetből: dekorgumiból készítettek virágokat és szíveket, amelyek közül bárki vihet magával egyet, ingyen. A meglepetéseket vasárnap reggel 8 órakor teszik ki a Szent István parkba. 

- Nem első alkalommal készülünk segíteni a „bajbajutottaknak” ebben a formában, hiszen néhány éve egyszer már meghirdettük ezt a lehetősége a faluban. Akkor textiltulipánokat varrtunk az Ügyes Kezek kézműves klub vezetőjével – mondta kérdésünkre Baboth Dóra, zámolyi művelődésszervező, akit most a nyugdíjasok kerestek meg azzal, szívesen csinálnak hasonló apró ajándékokat az idén.

A készlet véges, ezért igyekezni kell és persze, ahogy azt ilyenkor kérni szokták, mindenki valóban csak 1-2 darabot vigyen el, hogy másnak is jusson, akinek szüksége van egy kis segítségre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában