Jelentkezzen, aki látta!

2024.05.21. 15:50

Eltűnt egy idős gárdonyi férfi – most is keresik!

A feol.hu segítségét is kérik egy idős gárdonyi ember megtalálásában. H. Sándort utoljára az alsó parti úton látták, Fehérvár felé indult. Keresőkutyákat is bevetettek.

S. Töttő Rita

Nagy erőkkel keresik a 89 éves H. Sándort, aki információink szerint Gárdonyból tűnt el tegnap. A rendőrség mellett, a család kérésére kutyáikkal a Dog Plusz Egyesület is bekapcsolódott a keresésbe. Úgy tudjuk, az alsó parti úton látták utoljára tegnap a férfit hétfő délben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányág a feol.hu megkeresését követően közleményt adott ki, melyben jelezték: eltűntként keresik a férfit, aki május 20-án reggel ment el gárdonyi otthonából, ahová azóta nem ment vissza. Eddig a keresés nem vezetett eredményre – árulta el a rendőrségi közlemény, amelyben az idős embert körülbelül 150-155 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt testtartású, kék szemű, ősz hajú férfiként írják le, aki eltűnésekor szürke zakót viselt.

Kasza Norbert, a Dog Plusz Egyesület munkatársa a feol.hu-nak hozzátette: a férfit sajnos még mindig nem találták még , a környező fás, bokros, lápos részeket már átnézték kutyáikkal.

– Feltételezések szerint Székesfehérvár irányába indult el az eltűnt személy, akinek nyomait kutyáink a gárdonyi vasútállomásig ismerték fel, ott azonban elvesztették a nyomokat. Bármerre lehet tehát, hiszen több mint 24 órája kaptuk ugyanis a jelzést – mondta el a kutyás kereső. Az egyesület egy holland juhász területkeresővel és egy mantrailinges kopóval kereste az eltűnt személyt, ám még nem adták fel teljesen, tesznek egy próbát: – Az otthona közelében még körbe nézünk, de az esős időjárás miatt nem sok esélyt látunk nyomok észlelésére.  

A Gárdonyi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a képen látható H. Sándort felismeri, jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/355-003-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!