Jó hír!

2024.03.12. 17:30

A polgármester is reagált Navracsics Tibor Fehérvárt érintő bejelentésére

Ahogy megírtuk: döntött a kormány, megkezdődhet a székesfehérvári Auchan-körforgalom bővítése. Ezt Navracsics Tibor Székesfehérváron jelentette be március 12-én. Cser-Palkovics András közösségi oldalán (is) reagált a hírre.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Bácskai Gergely / szekesfehervar.hu

Ahogy előzménycikkünkben megírtuk: a kormány jóváhagyta a Székesfehérvárról levezető M7-es autópálya, valamint az Auchan körforgalom áttervezett változatát és annak kivitelezését.  Az M7-es negyedik sztrádalehajtójának tervezése is elkezdődhet.  Előbbivel a folyamatos dugók miatti életveszélyes helyzeteket és a forgalom akadályozását szeretnék kiküszöbölni, addig utóbbival a környéken közlekedők helyzetét szeretnék megkönnyíteni. 

 Természetesen a megyeszékhely polgármestere is reagált hírre, idézzük a Facebookon megosztott gondolatait: "Köszönet Navracsics miniszter úrnak a jó hírért! Az Auchan-körforgalom bővítése nem várhat tovább, minden további késlekedés fenntartja a balesetveszélyes állapotot az M7-es ezen szakaszán és az állandó forgalmi dugókat hazánk egyik legforgalmasabb, legtöbbet termelő ipari parkja mellett, óriási átmenő forgalommal. E három szempont már önmagában is elég kellene legyen ahhoz, hogy a kormányzat egy ilyen, az állam nagyságrendjében nem igazán számottevő összegbe kerülő, egész régió számára kiemelten fontos beruházást elindítson. Nagyon bízom abban, hogy most tényleg sikerül!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában