Folytatódik a felújítás

2024.05.15. 13:00

Gárdony: útlezárások útfejlesztés miatt

Az Óvoda utca felújításának második és harmadik üteméhez érkezett a gárdonyi önkormányzat. A kivitelező megkezdte a munkálatokat, ezért útlezárás várható.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-Archív / STR

Tavaly nyáron kezdődött meg Gárdonyban az Óvoda utca felújítása, melynek keretében a meglehetősen töredezett felületű járda Mikszáth Kálmán utca és óvoda közötti szakaszát újították meg. Ezt követően pedig sorra kerültek a felszíni vizek elvezetését javító beruházások is.

A projekt az utcában folytatódik – jelentette be a gárdonyi önkormányzat: az Óvoda utcai óvoda épület előtti munkálatok miatt a szakaszt le kell zárni, melyre május 16-a és június 16-a között kerül sor. A tájékoztatás szerint a második ütemben az Óvoda utcai intézmény körüli utcákat aszfaltozzák, továbbá új parkolókat, buszmegállót, járdát építenek. Mindezek mellett a Bagoly utca - Óvoda utca és Százszorszép utca közötti szakaszán -, illetve a Bethlen Gábor utca - Óvoda utca és Százszorszép utca közötti szakaszán - is lesznek új parkolók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában