Az utolsó felvonás előtt

2024.05.18. 08:00

Bartosz Grzelak: "Büszkék lehetünk majd erre a szezonra"

Szombaton 17.45 órakor az ezüst- és bronzérem valamelyikéért száll harcba a Fehérvár FC a Diósgyőri VTK ellen. A Sóstói Stadionban zárul a 2023-2024-es szezon. Ami emlékezetes marad.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak elégedett csapatával

Forrás: fehervarfc.hu

A főszponzorukat vesztett fehérváriak a bennmaradást tűzték ki célul az élvonalban, melyből az előző szezonban majdnem kipottyantak. Idény közben több meghatározó játékosa is elköszönt az együttestől, a Vidi mégis a dobogóért, sőt, az ezüstéremért harcolhat az utolsó fordulóban. A Diósgyőri VTK ellen a szombati lesz a Vidi 79. élvonalbeli összecsapása, a fehérváriak 43 meccset nyertek, 10 döntetlen mellett 25 miskolci siker született. Az idei pontvadászat egymás elleni randevúin a DVTK és a Vidi is egyaránt 4-0-ra nyert pályaválasztóként.

- A csapat motivációja és energiája az egész szezon alatt magas volt, ami nem változott az utolsó héten sem. A szezonban a DVTK elleni mindkét mérkőzésünkön volt piros lap, így nehéz következtetéseket levonni azokból a meccsekből - fogalmazott a fehervarfc.hu-n Bartosz Grzelak, a Vidi vezetőedzője. - Bízom benne, hogy elérjük a teljesítményünk maximális szintjét az utolsó mérkőzésen, ez kelleni fog ahhoz, hogy sikerrel vegyük a találkozót. Azt gondolom, attól függetlenül, hogy végül hányadik helyen végzünk a tabellán, büszkék lehetünk majd erre a szezonra. Olyan csapatunk van, amely büszkévé teszi a szurkolóinkat, és ez a legfontosabb. Ettől függetlenül természetesen arra törekszünk, hogy a lehető legjobb helyen fejezzük be a szezont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában