DVSC - Vidi előtt

2024.05.12. 17:12

Nem a dobogóval foglalkoznak a Vidi játékosai

A Debreceni VSC vendégeként maradna versenyben az ezüstéremért a Fehérvár FC labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak erős ellenfélnek tartja a DVSC-t

Forrás: fehervarfc.hu

Miután a Paksi FC 1-1-es döntetlennel zárt a ZTE FC otthonában, egy ponttal növelte fórját a Fehérvár FC-vel szemben szombaton. A Vidi Debrecenben léphet a tolnaiak után - vagy elé. A találkozó 19.30-kor kezdődik a DVSC stadionjában.

- A héten időben rövidebb, de intenzív edzéseket tartottunk a Debrecen elleni mérkőzésre készülve, aminek az volt a célja, hogy fenntartsuk a magas energiaszintet - fogalmazott Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője. - A DVSC erős ellenfél, két kihívásokkal teli meccset játszottunk velük eddig a szezonban. Erősek labdával, passzjátékban, kíváncsian várom, hogy alakul majd a mérkőzés. A célunk, hogy semlegesítsük az erősségeiket. A tabelláról nem beszéltünk a játékosokkal a héten, természetesen mindenki tisztában van vele, hogy az utolsó két mérkőzésen dőlnek majd el a helyezések, de a felkészülés alatt csak magunkra fókuszáltunk. Most a következő meccset akarjuk megnyerni, utána az utolsót és meglátjuk, hogy ez melyik helyezésre lesz elég.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában