Labdarúgó NB I

2024.05.03. 17:38

Parázs rangadó vár a Puskás Akadémiára

A Zalegerszegi TE elleni idegenbeli 1-0-s vereség után ezúttal hazai pályán lép pályára a Puskás Akadémia, amely a kiesés ellen küzdő Kisvárdát fogadja az OTP Bank Liga 31. fordulójában.

Szabó Róbert

Komáromi György a Paks ellen 5-0-ra megnyert mérkőzésen szabadrúgásból volt eredményes

Fotó: puskasakademia.hu

– A legnagyobb gondot a helyzetkihasználás jelentette, de sajnos ez ilyen meccs volt. Az azt megelőző kettőn rúgtunk kilencet, a Zalaegerszeg ellen sajnos nem ment a gólszerzés. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk legalább egy pontot elhozni tőlük, és azért is különösen fájó ez, mert utána a Fehérvár is vereséget szenvedett, így elszalasztottuk a felzárkózás lehetőségét – kezdte gondolatait Komáromi György lapunknak.

A Puskás Akadémia FC 22 esztendős játékosa a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, úgy érzi, még jobb teljesítményre lesz szükség a győzelemhez, mint amit a legutóbbi, idegenbeli Kisvárda elleni bajnokin nyújtott a csapat.

– Mind játékban, mind helyzetkihasználásban még jobban kell koncentrálnunk, és oda kell figyelnünk minden apróságra támadásban és védekezésben egyaránt. Tudjuk, hogy kiélezett mérkőzésre számíthatunk, hiszen még harcban vannak a bennmaradásért, de szeretnénk odaérni a dobogóra, így fontos mérkőzések várnak még ránk. Úgy készülünk, hogy szeretnénk itthon tartani a három pontot – zárta gondolatait a szélső.

A Puskás Akadémia FC ezúttal is győzelmi kényszerben lép pályára, ha szeretné elérni a célját, a dobogót. Ami pozitív, hogy a felcsútiak legutóbb otthon 1-0-ra, idegenben pedig 2-0-ra legyőzték a Kisvárdát ebben az idényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában