Adony

2015.06.18. 15:10

Beköltözik az adonyi okmányiroda

Az adonyiak Dunaújvárosban, a megyei jogú város kormányablakában intézhetik okmányirodai ügyekiket jövő héttől. Átalakítás miatt ugyanis átmeneti helyre költözik az iroda a beruházás idejére.

Körmendi Erzsébet

Június 22-én, jövő héten hétfőn megkezdődik az adonyi okmányiroda kormányablakká alakítása. A dolgozókat és a felszereléseket, iratokat hétfőn kezdik átköltözteni a dunaújvárosi kormányablakba. A munkaterület átadása június 24-én, szerdán lesz, a kivitelező akkor kezdi a munkát.

A szakemberek szerették volna helyben megoldani az ügyfélfogadást a beruházás időszaka alatt, ám Adonyban nem tudtak megfelelő másik helyet biztosítani az okmányiroda számára az átalakítás hónapjaira, ezért döntöttek végül úgy, hogy Dunaújváros lesz az adonyi dolgozók bázisa a nyáron.

Várhatóan augusztus 31-éig tartanak az eddig okmányirodaként működő épület kormányablakká alakítása. Ebben az időszakban a dunaújvárosi kormányablak fogadja az adonyi okmányirodai ügyfeleket is az Október 23. tér 1. szám alatt. Időpontot foglalni és tájékoztatást kérni az ügyintézéssel kapcsolatban a 25/795-244-es telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!