Adony

2015.08.03. 15:42

Egy tábor a focilabda körül

Adony - Sikeres focitábort bonyolítottak le napközis rendszerben. Lehet, hogy a klub leendő játékosai is ott voltak.

Percsi Tibor

Lelkes Péter és Auer Gábor szervezésében nyílt meg július 20-án a Focitábor, ami 24-éig nyújtott programot a fociszerető adonyi gyermekeknek. Reggel negyed nyolctól délután négyig fogadta a gyermekeket napi két edzéssel, illetve több olyan egyedi programmal, mint például a nagy érdeklődést kiváltó focis-videók megtekintése. Persze emellett a szabad focira, szabad játékra is jutott idő.

Az öltöző, illetve a focipálya adta a tábor helyszínét. Összesen 28 gyermek vett részt a programokban, koruk az 5 évestől a 13 évesig szóródik. Az étkezést is biztosító tábort az önkormányzat, ezen belül Pálinkás András képviselő felajánlásával támogatta, az egyesület pedig biztosította a lebonyolításhoz valamennyi szükséges eszközt. A gyermekek a támogatásból a tábor zárásakor egy feliratos pólót kaptak ajándékba. A szülők visszajelzése alapján valamennyi gyermek jól érezte magát, kellőképpen sikerült is őket kifárasztani , így nem kellett este őket hosszasan altatgatni.

A foci minden mennyiségben - napközis tábor a pályán
Fotó: Percsi Tibor

Pálinkás Málna (most megy a 4. osztályba) azt mondta, hogy jók voltak a meccsek, és tetszettek az edzések is. Nem volt olyan program, amit ne szeretett volna.

Schnierer Dominik (most megy az 5. osztályba) így nyilatkozott:

- Nagyon jó volt a tábor, mert sokat meccseltünk és a barátaimmal lehettem. Az én osztályomból hárman voltunk itt. Az ellátás is jó volt, én minden kaját szerettem. A meccsek alapból tetszettek, mert sokat lőttünk kapura, meg azt is kipróbálhattuk, hogy milyen kapusnak lenni. Szeretném komolyan folytatni a focit, mert jó lenne valamire vinni. Csatár vagyok és ebben a most végződött szezonban a Bozsik tornán összesen 32 gólt rúgtam. A táborban is rúgtam 6 gólt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!