Döntőbe jutott Serdülő A csapatunk

Végletekig kiélezett mérkőzése, büntetőlövések után jutott döntőbe Serdülő „A” csapatunk.

Kelemen Ákos

Madácsi és Vincze góljaival bő három perc játék után kétgólos előnyre tett szert, döntőbe vágyó serdülő csapatunk. Igen ám, de a végig nagyon szívósan játszó Csíkszereda nem adta könnyen a bőrét, Búzás révén két emberhátrányos szituációt kihasználva 2:2-es döntetlenre mentették az első harmadot.
A szünet után szinte rögtön megszerezte a vezetést Kercsó Árpád csapata, Madácsi révén. Az előny viszont ezúttal sem maradt meg, a vendégek ezúttal is egyenlíteni tudtak.
A záró harmad – csakúgy, mint az előző kettő – sok izgalmat tartogatott. Nyolc perccel a rendes játékidő vége előtt, emberelőnyben megszerezte a vezetést a Csíkszereda. Az utolsó percekben nagy erőket mozgósított csapatunk a hosszabbítás kiharcolásának érdekében, aminek Vértes bombája után meg is lett az eredménye. 4:4-es rendes játékidő után jöhetett a ráadás, ahol nem született döntés.
A győzelmet jelentő találatot Péter Andor szerezte, miközben Szeles Martin eszén nem tudtak túljárni a vendégek, így Serdülő „A" csapatunk bejutott a fináléba ahol a MAC lesz az ellenfele, a 3 győzelemig tartó párharc során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!