Otthon kapott ki ifi csapatunk

Hazai környezetben botlott U18-as csapatunk, a Vasastól kaptak ki 5:4-re.

Kelemen Ákos

Kilencgólos mérkőzést játszott ifi csapatunk a Vasas ellen az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A találkozó negyedik percében vezetést szerzett a vendégcsapat, amire Szita Donát alig egy percen belül válaszolni tudott. Az első harmados gólesőben újra előnyre tett szert a Vasas, ám a Kóger István irányította csapat előbb Rajz Áron révén egyenlíteni tudott, majd Tóth Renátó emberelőnyös gólja már a vezetést jelentette számukra.

A második húsz perc négy gólt hozott, ezúttal számunkra kedvezőtlen elosztásban. Alig négy perc játék alatt előbb egyenlített a Vasas, majd Szabó Dávid révén ismételten ifi csapatunk vezetett. Innentől fogva viszont a Vasas akarata érvényesült. Két emberelőnyt kihasználva már 5:4-re vezettek alig harminc perc játék után.

A továbbiakban több gól nem született, ifi csapatunk a legutóbbi három mérkőzéséből kettőt elveszített, méghozzá hazai jégen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!