Állásbörze

2017.03.29. 09:32

Bízd ránk magad! Válj eggyé az innovációval!

A VÁLLALAT ÁTTEKINTÉSE

A vezetés fejlődéséhez való hozzájárulásunk a technológia és a minőség iránti elkötelezettségünkön alapul, ennek köszönhetjük az elmúlt 70 évben elért növekedésünket. A Hankook folyamatosan azon dolgozik, hogy optimális vezetési élményt nyújtson az autóvezetőknek világszerte.

Driving Emotion

A Hankook legfőbb célja, hogy biztonságosabb, kellemesebb és kényelmesebb vezetési élményt biztosítson az autóvezetők számára a motor beindításától kezdve. A kormánykerék mögött tapasztalt izgalom érzése, a „Driving Emotion” az, amit ügyfeleink számára nyújtani akarunk.

Stratégia

70 éves történetünk során folyamatosan fejlődtünk és növekedtünk, ezáltal egyre inkább sikerült megerősíteni elismertségünket. Világszintű márkánk bővítésével és a mobilitás terén bevezetett innovációnk által elért vezető szerepünknek köszönhetően erőteljes kapcsolatot építettünk ki az autóiparral, stratégiai célunk a maximális gazdasági növekedés és a technológiai versenyképesség elérése.

Technológia és az innováció szelleme

A Driving Emotion szellemét biztos technológiai háttér támogatja. A Hankook minden új fejlesztési projekt előtt alaposan elemzi a piackutatási eredményeket, és levonja a következtetéseket, hogy olyan gumiabroncsokat tudjon fejleszteni, amelyek az autóvezetők legkülönfélébb igényeit és a vezetési stílusok széles skáláját is kielégítik. Nálunk mindig a vezető az első, ennek köszönhetően mindig egy lépéssel előrébb járunk technológiai tudásunkkal, ami lehetővé teszi az igazi „Driving Emotion” megvalósulását."

A Hankook család

A Hankook világszerte több, mint 21 000 főt foglalkoztat. Vállalatunknál tiszteletben tartjuk a sokszínűséget és mindent megteszünk a kellemes és egészséges munkahelyi légkör megteremtése érdekében, hogy hozzáadott értéket teremtve növeljük az alkalmazottak elégedettségét. Rendkívül hatékony képzési programjaink és mentori rendszerünk az új alkalmazottaknak segít gyorsan és kényelmesen alkalmazkodni a munkahelyhez. A vállalat emellett számos karrierépítési programot is szervez, amelyek segítik az alkalmazottakat versenyképességük javításában és képességeik erősítésében.

Fenntartható jövő építése

A Hankook komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy megóvja és védje a környezetet a következő generációk számára. Vállalati kultúránk része a fenntartható irányítás módszeres alkalmazása és a vállalat fenntartható növekedésére irányuló tervek készítése.

VÁRJUK A GUMIABRONCSGYÁRTÁS PROFI CSAPATÁBA...

..azok jelentkezését, akik nyitottak az új iránt, motiváltak, csapatjátékosok és szeretnék kipróbálni magukat egy magas színvonalon működő gyár csapatában.

Jelentkezés módja

Europass formátumú magyar és angol nyelvű önéletrajzokat az alábbi elérhetőségekre várjuk:

Középfokú végzettséget igénylő pozíciók esetén:
E-mail: [email protected]
Tel.: +36 25 556 036

Felsőfokú végzettséget igénylő pozíciók esetén:
E-mail: [email protected]
Tel.: +36 25 556 016

www.hankooktire-eu.com/hu

Hankook Tire Magyarország Kft.
H-2459 Rácalmás, Hankook tér 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!