Állásbörze

2017.03.22. 14:01

DEKRA Akademie: mérce a képzés és továbbképzés terén

A vállalatok és foglalkoztatottjaik, valamint a munkát keresők ma egyre nagyobb kihívásokkal találják szemben magukat. A társadalmi változások és a technika rohamos fejlődése folyamatos alkalmazkodási készséget, újabb és újabb képzettségeket követel meg.

Manapság az egyén tanulási folyamata már nem egyszer, valamikor meghatározott, merev képzési struktúrák mentén történik, hanem élethosszig tart. Annak viszont, aki szembenéz ezzel a ténnyel, és hajlandó folyamatosan új dolgokat elsajátítani, pontosan abban a továbbképzésben kell részesülnie, amely megfelel személyes elvárásainak.

A DEKRA Akademie, amelynek képzései számos típusra és szakterületre kiterjednek, oktatási partnerként vállalja ezt a feladatot, mégpedig gyakorlatorientált, innovatív képzési koncepciókkal, magas fokú rugalmassággal és személyre szabott megoldási javaslatokkal. Ezáltal szó szerint minőséget képezünk. Hiszen csak a kiváló minőségű képzések és továbbképzések vezethetnek ahhoz, hogy a mindennapi munkában gyorsabb ütemben növekedjen a minőség és nagyobb legyen az egyes folyamatok biztonsága. E felfogás szerint a képzettség olyan befektetés a jövőbe, amely mindenki számára megtérül: a munkát keresők, a foglalkoztatottak, a vállalatok és a társadalom számára egyaránt.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Keresse kínálatunkat OKJ-s- , hatósági-, és egyéb képzésekre!

Képzéseinket az egész ország területén – nyitott és kihelyezett formában is – kínáljuk. SzolgáltatóKözpontjaink megtalálhatók: Budapesten, Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben is.

Fejér-, Komárom-Esztergom-, és Veszprém megyét ellátó központunk elérhetősége:

DEKRA Akademie Kft.
SzolgáltatóKözpont
Székesfehérvár
Berényi út 72-100. (a VIDEOTON területén)
Tel.: 22/333-508; 06/30-699-5921
www.dekra-akademie.hu
[email protected]
E-000683/2014.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!