Állásbörze

2017.03.27. 14:34

DENSO Gyártó Magyarország Kft.

A DENSO magyarországi leányvállalata, a DENSO Gyártó Magyarország Kft. 1997. július 15-én alakult Székesfehérváron. A DENSO-csoportnak ez az első befektetése Magyarországon, míg Európában cégünk az ötödik gyártóüzem.

Székesfehérvári gyárunkban autóipari alkatrészek előállításával foglalkozunk. Termékeink közé tartozik a közös nyomócsöves rendszer, illetve különböző rendszervezérlő egységek. Vevőink között olyan neves autó- és járműgyárak szerepelnek, mint például a General Motors, a Suzuki, a Perkins, a Nissan és a John Deere.

Folyamatosan törekszünk termékpalettánk bővítésére, a termelési kapacitásunk növelésére és gyártási folyamataink fejlesztésére. Üzemünkben késztermékek gyártása, valamint beszállított alkatrészek megmunkálása és összeszerelése történik. Emellett a vállalat működése során kiemelt szerepet kap a környezetvédelem. Környezetközpontú irányítási rendszerünk az ISO14001 szabvány alapján tanúsított 1999 óta. Több olyan úttörőnek számító környezetvédelemhez kapcsolódó eszközt alkalmazunk, amelyek segítik a környezetvédelmi rendszerünk tökéletesítését. Végeztünk termékeinkre vonatkozóan életciklus-elemzést, környezeti teljesítményértékelést működtetünk és folyamatosan ellenőrizzük a szén-dioxid kibocsátásunkat.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően dolgozói létszámunk is folyamatosan növekedett az évek során, jelenleg több mint 5000 főt foglalkoztatunk.

Az ország egyik vezető multinacionális munkáltatójaként, folyamatosan növekvő cégként, több területen is kínálunk nyitott pozíciókat. A vállalatunk kiváló piaci kondíciókkal rendelkezik a kihívásokkal teli és folyamatosan változó autóipari szektorban, melyben tevékenykedik.

A hozzánk jelentkezők több körös személyes interjún vesznek részt, ahol megmutathatják szakmai tudásukat, valamint bepillantást nyerhetnek az adott pozícióhoz tartozó feladatokba, elvárásokba. Új kollégáink számára átfogó orientációs tréningeket szervezünk, hogy a teljes szervezetet megismerhessék. Minden munkatársunknak lehetősége van arra, hogy a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai képzéseken, tanfolyamokon, nyelvi képzéseken vegyen részt.

Célunk, hogy kollégáink kibontakoztathassák képességeiket és folyamatosan fejlődhessenek. Olyan munkakörnyezetet kívánunk teremteni munkatársaink számára, amely biztosítja a kihívásokkal teli munkát, a személyes fejlődést és a karrierlehetőségeket.

Törekszünk a folyamatos innovációra, és nem ismerünk kompromisszumot, ha a termékeink minőségéről van szó. Célunk, hogy közös értékek létrehozásával hozzájáruljunk egy jobb világ kialakításához.

Elérhetőségeink: DENSO Gyártó Magyarország Kft.
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 14.
www.denso.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!