Állásbörze

2017.03.28. 10:03

Jüllich Glas Holding Zrt.

A Jüllich Glas Holding Zrt-t, illetve annak jogelődeit Jüllich Ádám alapította 1984-ben egy székesfehérvári családi ház 16 m2-es garázsában. Innen indult fejlődésnek az a vállalat, amely ma Közép-Kelet Európa meghatározó üvegipari cégcsoportja.

Társaságunk 35 ezer m2 korszerű, a legmodernebb gépekkel felszerelt gyártócsarnokokban, 350-400 munkavállalónak biztosít stabil munkahelyet. Világszerte több mint 3000 ügyfelet szolgál ki, mellyel a hazai üvegfeldolgozó gyárak között vezető pozíciót szerzett. Fő tevékenységünk a hőszigetelt üvegyártás, edzett, ragasztott biztonsági üveg előállítás, valamint precíziós CNC üveg megmunkálás, festés, szitázás, fúrás, csiszolás.  Jelen technológiával széles körben ki tudjuk szolgálni a legkülönbözőbb vásárlói köröket, legyen az ablakgyártás, függönyfal építés, járműszerelvény gyártás vagy energiatermelés.

Éves szinten mintegy 2,5 millió m2 üveget, 100.000 db autó szélvédő üveget és egyedi igények szerint gyártott Solar/napelem rendszereket értékesítenek a Holding cégei. Egyik legújabb fejlesztésünk az épületbe integrált napelem, mely homlokzatba helyezve nem csak a hőszigetelést javítja, hanem elektromos áramot is termel, ezzel csökkenve a CO2 kibocsátást, mely fontos környezetvédelmi szempontból. Modern 3 rétegű üvegeinkkel szintén elhivatottan kívánjuk csökkenteni az üvegházhatást, hatékony fűtési és hűtési energia megtakarítással.

A Jüllich Glas Holding Zrt az elmúlt 33 évben nagy energiákat fordít arra, hogy az általa előállított termékek, az alkalmazott gyártási technológiák minden szempontból élen járó műszaki megoldások legyenek. Gyártásunkban nagy szerepet kapnak a korszerű informatikai és folyamatszervezési megoldások, termelésirányítási rendszerek. Folyamatos innovációnak és technikai újításoknak köszönhetően a legmodernebb üvegek előállítását tudjuk megvalósítani. E cél érdekében gondoskodunk munkavállalóink folyamatos szakmai fejlődéséről és munkahelyi elégedettségéről.

Családi vállalatként fő célkitűzésünk, hogy hosszú távú munkalehetőséget biztosítsunk, barátságos környezetben, jó csapatban. Számunkra kiemelten fontos, hogy magyar vállalatként versenyképesek legyünk a hazai piac mellett a környező országokban is, ezzel növelve hazánk export értékesítését. Célunk, hogy magas műszaki színvonalú, minőségi termékekkel szolgáljuk ki a mai építő- és járműipar igényeit, megfelelve a kor műszaki, energiahatékonysági elvárásainak, esztétikai igényeinek.

Elérhetőségeink:
JÜLLICH GLAS HOLDING ZRT
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 5.
Tel: 22/513-636
www.jullichglas.hu
e-mail: [email protected]
http://facebook.com/jullichglas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!