Állásbörze

2017.03.30. 11:52

OFA Nonprofit Kft.

Az OFA Nonprofit Kft. több mint húsz éve van jelen a foglalkoztatáspolitika területén, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése, innovatív foglalkoztatási formák támogatása, a foglalkoztatást, a munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, kísérleti projektek végrehajtása.

Ügyfélszolgálati irodáink megtalálhatóak: Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs, Szombathely és Székesfehérvár.

Elérhetőségek: web: www.ofa.hu - email: [email protected] - tel: (06 1) 555 2900

A GINOP-5.1.2-15-2016-00001 PiacTárs kiemelt projekt célja, hogy segítse a társadalmi vállalkozások megalakulását, valamint a már működő társadalmi vállalkozások fejlesztését. A projekt nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, valamint alapítványok és egyesületek számára biztosít térítésmentes szolgáltatásokat.

Elérhetőségek: [email protected]

A fiatalok vállalkozóvá válásának elősegítésére új, országos program indult 2017. február 22-én, Lépj a piacra! névvel. A program felkészíti az új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalokat saját vállalkozás indítására és közel 200 vállalkozó kedvű fiatal részesülhet 2 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatásban. A programban tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező, 25 és 30 év közötti, nem felsőfokú végzettségűek, és a 30 és 35 év közötti felsőfokú végzettségű fiatalok vehetnek részt. A jelentkezéseket az ország egész területéről várják.

Elérhetőségek: [email protected]

Az OFA Nonprofit Kft. megvalósításában a Belügyminisztérium által koordinált Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek program célja új, fenntartható munkahelyek létrehozása – kiemelten a hátrányos helyzetű járásokban – a szociális szövetkezetek tevékenységének, működésének támogatásával.

Elérhetőségek: [email protected]

Az OFA Nonprofit Kft. 2016 augusztusában első alkalommal hirdette meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát, amelynek célja, hogy elterjessze a felelős foglalkoztatói szemléletet a hazai munkáltatók körében, valamint hangsúlyozza annak fontosságát. Ennek támogatására a tavaly évi rendezvényen felelős foglalkoztatói díjban részesültek a legkiemelkedőbb munkáltatók, továbbá bemutatásra kerültek a jó gyakorlatok és egy közös kommunikáció indult el a fejlődés érdekében. Az idei évben tovább folytatódik a kezdeményezés és újabb pályázat kerül kiírásra.

Elérhetőségek: [email protected]

Hivatásos gépjárművezető képzési program a hazai közúti fuvarozásban jelentkező munkaerőhiány kezelését hivatott elősegíteni. Államilag támogatott képzések keretében biztosít lehetőséget C, CE, D kategóriás jogosítvány, valamint GKI képesítés megszerzésére. Mint ismeretes – tavalyi adatok szerint - a munkaerőpiacon 6.000 betöltetlen állás volt a fuvarozói szférában, amely komoly gondot jelentett a szakmában dolgozó vállalkozások számára.

Elérhetőségek: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!