Állásbörze

2017.03.29. 14:34

WHC Kft.

A WHC Kft. 27 éve működő humán és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozás.

A Dunántúlon jelenleg működő 6 irodája közül az egyik legfiatalabb, a tatabányai iroda. Az iroda szolgáltatási körébe a munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka és HR outsourcing tartoznak.

1999 januárjától önálló csoport foglalkozik emberi erőforrás gazdálkodással, ezen belül munkaerő-közvetítéssel, munkaerő-kölcsönzéssel, vezetői tanácsadással.

Vincze István munkaerő-közvetítési csapatának szolgáltatási vezetője elmondás alapján jelenleg 12 fős csapat tevékenykedik, 6 megyeszékhelyen. Az árbevételünk meghétszereződött az utolsó 3 évben. Szorosan együttműködünk a munkaerő-kölcsönzéssel és a diákmunka szolgáltatást nyújtó csoporttal, mert így komplex HR szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Jelenleg több mint 50 partnerünk és közel 150 munkakörünk van.

Nagyon változatos munkaköröket töltünk be sikeresen. A gyártásban dolgozó gépkezelő, minőségügyi munkatárs, folyamat-technikus pozícióktól kezdve, a gyártástámogató mérnök, minőségügyi mérnök kereséseken át, technikai vezető szintekig találunk kollégákat az ügyfeleink részére. Felsővezetői pozíciók betöltését is nagy örömmel és lelkesedéssel vállalja a csapat, itt is komoly referenciák tanúsítják a sikeres munkát. Budapesten felmerülő ritka nyelvtudást igénylő munkakörökre is dolgozunk.

Ügyfeleink nem csak Fejér vagy Komárom-Esztergom vagy Veszprém megyéből kerülnek ki, Pest, vagy Győr-Moson-Sopron megye is szerepel a WHC tatabányai irodájának térképén. Szerencsés az iroda földrajzi elhelyezkedése abból a szempontból, hogy a Budapest-Székesfehérvár-Győr háromszög közepén mindegyik irányban elérjük a cégeket és pályázókat. Szoros együttműködésben dolgozunk a győri és a budapesti WHC irodákkal.

Az iroda további fejlődéséhez nagymértékben szükséges az újabb és újabb toborzási és kiválasztási technikák elsajátítása és fejlesztése. Használjuk természetesen a saját, jól bevált folyamatainkat, amit tanácsadóink jól kombinálnak a közösségi portálokkal, illetve cégünk marketing és PR megjelenéseivel. Személyes jelenlétünket hangsúlyozottabbá tettük a munkaerőpiacon, ilyenek az országos vagy a lokális állásbörzék.

Próbáljuk a végzett tehetségeket es fiatal pályakezdő szakembereket már a felsőoktatás éveiben megismertetni a WHC által nyújtott lehetőségekkel. Fontos, hogy régiókban gondolkozzunk, ami határon túli aktív toborzást is jelent.

Rendszeresen tovább képezzük magunkat, követve a nemzetközi trendeket. Az ügyfelekkel intenzív kapcsolatot ápolunk, a náluk zajló eseményekről, fejlődésről személyes találkozók alkalmával is igyekszünk első kézből benyomásokat gyűjteni, ezzel is segítve azt, hogy a legmegfelelőbb embert találjuk meg a náluk nyitott pozíciókra.

További információ állásajánlatainkról: www.whc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!