Kutyák, macskák

2022.05.04. 15:00

Gazdit keresnek a Herosz védencei

Baráth Eszter

Figaró gazdája meghalt, a 14 éves kandúr társaival árván maradt. Megviselte a változás, de nem menekül. Időt kell adni neki, hogy a maga tempójában közeledjen felénk.

Vata, az egyéves kan egyszer megjelent egy fehérvári műhely előtt soványan, férgesen és megszeppenve. Azóta felszabadult, játékos kölyök lett belőle. Még kell tanulnia, de ez nem jelent problémát, szereti és figyeli az embereket. Szerető, de határozott gazdára van szüksége.
 

 

Eleven és játékos macska Murva, a kilenc hónapos, ivartalanított kandúr, akit Martonvásáron találtak. Kissé tartózkodó, de idővel megszokja új helyét. Családoknak, gyermekek mellé is örökbe fogadható, de eleinte kicsit türelemmel kell felé fordulni.
 

Oszi, a hét hónapos házi macska kéthetes korában vesztette el az anyját. Ma már egészséges, ideiglenes befogadóknál nevelkedik. Megszokta a macskák és a kutyák társaságát. Gondozói örülnének, ha testvérével, Döncivel közösen fogadnák örökbe.
 

A testvérével kóborolt Bronzó, a tíz hónapos kan, amikor megtalálták őket. Nagyon félénk, így az igazi habitusa még nem látszik. A pórázon való sétát még most tanulja, és sok mást is meg kell tanulnia, kedves és megadó kutya, türelemmel és szeretettel kell foglalkozni vele.
 

Lufó közel másfél éves, határozott, eleven, így határozott gazdára van szüksége. Eddig nem sok szeretetet és nevelést kapott. Rajong az emberekért, más kutyákkal viszont hajlamos feszegetni a határokat. Jó lenne, ha feladatokat, „munkát” kapna, amiben kellőképpen elfárad.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!