Családra vágynak

2022.06.15. 11:00

Gazdit keresnek az Etyeki Állatotthon kutyuskái

FMH

Forrás: MW-archív

Fotó: Knap Zoltán

Pivo, a hároméves kan kezdetben félénk és bizonytalan, de ha feloldódik, igazi bohóccá válik. Kis-közepes termete révén akár lakásban is problémamentesen tartható.

Pivo
Forrás: Állatotthon

Etus körülbelül 11 éves beagle, aki a herceghalmi vasútállomáson kóborolt. Chip nem volt benne, a menhely két hétig eredeti gazdáját kereste, de nem jelentkezett érte. Teljesen problémamentes kutya, jól kijön gyerekekkel, felnőttekkel, kutyákkal és macskákkal egyaránt.

Etus
Forrás: Állatotthon

Artúr, a hat év körüli kan eddigi életét láncon töltötte egy elhagyott telepen, ahol etették, de nem foglalkoztak vele. Egyelőre ismerkedik a világgal, tanul pórázon járni. Aktív, nagy mozgásigényű kutya, nagyon szereti az embereket. Más ebekkel való viszonyát még nem ismerik.

Artúr
Forrás: Állatotthon

Malac, a hétéves kan gazdája egy idős asszony volt, aki otthonba került, rokonai pedig nem kívántak gondoskodni a kutyáról. Eleinte nem nagyon akart megbarátkozni az új helyzettel és gondozóival sem, de lassan kezd megnyílni és egyre közelebb kerülni az emberekhez.

Malac
Forrás: Állatotthon

A kétéves Huszár aktív, sportos kan, akinek határozott elképzelései vannak. Korábbi gazdája nem foglalkozott a szocializációjával. Most ismerkedik a világgal, pórázon egyre ügyesebben sétál, de határozott gazdára van szüksége, aki rendszeresen foglalkozik vele.

Huszár
Forrás: Állatotthon

Málnát, a kétéves keverék szukát előző gazdái költözéskor egyszerűen otthagyták a háznál. Első találkozásnál még kicsit félénk, bizonytalan, de ha feloldódik, nagyon tud szeretni, és igényli is azt. Chipje, oltásai megvannak, ivartalanítás után örökbe fogadható.

Málna
Forrás: Állatotthon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!