Gazdikereső

2024.03.29. 16:00

Lábikó, Tepsi, Magic és Cserge – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Az ünnepek ellenére ma is hoztunk néhány gazdikereső kutyust a Femától. Ezúttal három legényt és egy hölgyet mutatunk be.

Déri Brenda

Lábikó egy 2023 októberében született kishölgy. Névválasztása nem véletlen, hiszen ahogy a képen is látható az egyik lába nem fejlődött ki rendesen. Ennek ellenére boldog és így is ügyesen jön-megy, játszik és futkározik a társaival. Még növésben van, valószínűleg közepes termetű lesz. Kutya-, macska-, és emberszerető.

 

Tepsi egy ivartalanított kan, aki feltehetően tavaly júliusban született. Aktív, játékos és más kutyák társaságában is jól érzi magát. A cicákkal is elvan, szereti őket kergetni, de csak kergetni, bántani nem.

 

Magic szintén tavaly nyáron született, vélhetően augusztusban. Ő már valamivel nagyobb, mint fent említett társai, de még növésben van. A végleges súlya körülbelül 30-40 kiló lesz. Nyugodt és barátságos természetű kisfisú. Eleinte félénkebb és szégyenlősebb, de könnyen feloldódik. Szeret labdázni, más kutyákkal játszani és futkározni. Bárki mellé ajánlják.

 

Végül Cserge, aki egy ivartalanított 20 kiló körüli legény. Aktív, ugrálós és kissé érzékeny a zajokra, így nagyon jó jelzőkutya és házőrző. Kicsit félős és visszahúzódó, türelem és szeretet kell neki, hogy ezt még levetkőzze.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!