Állatvilág

2015.12.20. 12:42

Örömteli kutyakarácsony volt

Etyek – Egyre többen értékelik az Etyeki Állatvédő Egyesület munkáját. Az idei évük is meglehetősen mozgalmasra sikeredett, amit egy szép kutyakarácsonnyal koronáztak meg.

S. Töttő Rita

Az Etyeki Állatvédők Egyesületének etyeki kutyamenhelyén a hagyományokhoz híven nemrég ismét megrendezték a Kutyakarácsonyt, melynek elsődleges célja, hogy a látogatók megismerjék az állatvédők munkáját, kutyusaikat, önkénteseiket. A kellemetlen, hideg idő ellenére is sokan kilátogattak a menhelyre és boldogan, mosolyogva sétáltatták a befogadott kutyákat. – Nagy öröm volt számunkra viszontlátni korábbi állatainkat is, akik szintén szép számmal jöttek el. Kutyusaink rengeteg ajándékot, adományt, nagyon sok simogatást, szeretgetést kaptak – mesélték örömmel az Etyeki Állatvédő Egyesület munkatársai, ahogy azt is: sokan virtuális gazdikká váltak, de valós örökbefogadás is történt ezen a szép napon. – Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és láthatták, hogy milyen jó dolguk van az etyeki menhelyen a kutyusoknak és mennyire szeretjük mi is, amit csinálunk! De még ennél is jobban szeretjük ezeket a rácsok mögött élő, árva kutyákat, akikért ma mindannyian kint fagyoskodtunk. A nap végére a kutyusok is elfáradtak, a sok-sok séta és élmény megtette a hatását. – Teljes csendben zártuk be kis menhelyünket a nap végén, menttettjeink kimerülten behúzódtak, összebújtak a kennelükben szalmával, melegen kibélelt házikójukba, kis vackukba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!