Állatvilág

2017.06.30. 13:15

Virtuális örökbefogadás? Lehetséges!

Nem csak a nagy állatkertekben, de a székesfehérvári Herosz állatotthon gondozásában lévő állatokat is örökbe lehet fogadni virtuálisan.

S. Töttő Rita

Vannak ugyanis sokan, akik nem tudnak egy-egy kedvencet hazavinni, mégis fontosnak  tartják, hogy valamilyen módon gondoskodjanak róla. Amellett, hogy akár rendszeresen ki  lehet járni egy-egy kiválasztott állatkához, támogatni is lehet őt.

A Herosznál ez úgy működik, hogy a virtuálisan örökbe fogadott állat mellett látható lesz támogatójának neve (vagy beceneve) végig az alatt az időszak alatt, amíg támogatja az adott állat tartását. Természetesen cégnevet is meg lehet adni támogatónak, így egy-egy népszerűbb, látogatottabb állat adatlapja akár reklámhordozóként is használható – áll a fehérvári állatotthon tájékoztatójában, ahogy az is: egy állat becsült napi tartási költsége átlagosan 400 forint, de ez több is lehet egy fiatal vagy beteg állat esetén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!