• cikk kép
  Mávinform: fokozatosan újraindul a forgalom a Keleti pályaudvaron

  Fokozatosan megindulhat a vonatforgalom a budapesti Keleti pályaudvaron, miután a vasúttársaság szakemberei megjavították az elromlott biztosítóberendezést - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

 • cikk kép
  Két hodály tetőszerkezete gyulladt ki Nyírmártonfalva térségében

  Két hodály tetőszerkezete gyulladt ki vasárnap délelőtt Nyírmártonfalva külterületén, a Petőrész tanyán, személyi sérülés nem történt - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.

 • cikk kép
  Ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron

  Műszaki probléma miatt ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron, késések várhatók - közölte a Mávinform vasárnap reggel az MTI-vel.

 • cikk kép
  Halálos baleset a XIII. kerületben

  Egy ember meghalt, amikor két személyautó összeütközött Budapesten a XIII. kerületben vasárnap hajnalban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel.

 • cikk kép
  Halálra vertek egy férfit Várpalotán (Frissítve)

  Belehalt sérüléseibe az a harminc év körüli férfi, akit bántalmaztak szombat hajnalban Várpalotán és feltehetően emiatt halt meg.

 • cikk kép
  Az ötös lottó nyerőszámai

  Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

 • cikk kép
  MSZP-kongresszus Budapesten

  Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint Magyarország legnagyobb problémája a Fidesz, amely zsákutcába vezette az országot, a szocialista párt küldetése pedig Magyarország megmentése, ebből a zsákutcából történő kivezetése.

 • cikk kép
  Időjárás-jelentés

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

 • cikk kép
  Torlódás a csanádpalotai autópálya-határátkelőnél

  Több órás várakozásra kényszerülnek a tehergépjárművek a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombaton - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • cikk kép
  Kigyulladt egy hotel tetőszerkezete Nyíradony-Tamásipusztán

  Lángra kapott egy hotel tetőszerkezete és mintegy 10 négyzetméteren leégett Nyíradony-Tamásipusztán szombaton délelőtt - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.

 • cikk kép
  Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistát

  Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék - szólított fel szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője, arról számolva be, a napokban Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistájukat.

 • cikk kép
  Szigorítás vár a magániskolákra

  Szigorodhat a magán- és alapítványi iskolák szabályozása, mert az elmúlt időszakban több szabálytalanság is kiderült az ellenőrzéseken, mondta az MTI-nek Czunyiné Bertalan Judit, a köznevelési államtitkár.

 • cikk kép
  Koszovói embercsempészt fogtak el Mórahalomnál

  Elfogtak a rendőrök egy koszovói férfit Mórahalomnál, aki négy honfitársát akarta Ausztriába szállítani - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

 • cikk kép
  Pert nyert a Mal Zrt.

  Veszprém – Mentesül a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt. (Mal Zrt.) a közel 134 millió forint hulladékgazdálkodási, természetvédelmi és rendkívüli vízszennyezési bírság alól, mert a munkaügyi bíróság hatályon kívül helyezte a hatóság kérelmét.

 • cikk kép
  Nagy bajban a kisboltok - több ezren csuknak be

  Az idei első félévben 2327 egységgel csökkent a boltok, áruházak száma, 2011-hez képest pedig már 11 ezerrel. Visszaesett a boltos vállalkozások száma is , fél év alatt 1574 egységgel, négy év alatt pedig hétezerrel. A legnagyobb vesztesek a kisboltosok. Nőtt a bolt nélküli települések száma is 2011-2015 között - írja a Blokkk.com.

Magazinok