• cikk kép
  Államvizsga előtt állt az eltűnt győri lány

  A térfigyelő kamerák felvételeit is folyamatosan nézik a győri rendőrök, hátha feltűnik rajtuk az a lány, akiről január 25-e óta nem tud semmit családja.

 • cikk kép
  Vigyázat, viharos széllel, komoly esőzéssel jön a hidegfront!

  Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, mivel kedd délutántól hidegfront érkezik, északnyugaton viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél.

 • cikk kép
  Vonatbaleset Bajorországban - Szijjártó: egyelőre nincs hír magyar érintettről

  Budapest - A külgazdasági és külügyminiszter közlése szerint egyelőre nincs információ magyar érintettről a kedd reggeli németországi vonatbalesetben, a müncheni főkonzulátus folyamatosan kapcsolatban áll a német hatóságokkal.

 • cikk kép
  Köznevelési kerekasztal - Balog: több azonnali intézkedésről döntöttek

  Budapest - Átalakul a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) költségvetése, módosul a közbeszerzések folyamata és várhatóan még ebben a félévben megkapják az intézményvezetők a gazdálkodásukat segítő igazgatói kártyát - többek között ezekről az azonnali intézkedésekről állapodtak meg a köznevelési kerekasztal keddi ülésén a résztvevők.

 • cikk kép
  Drogkereskedő és több drogvásárló bukott le Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Drogkereskedő és több drogvásárló bukott le Nyíregyházán, az utóbbiak akkor jelentek meg a dílernél, amikor éppen házkutatást tartottak nála - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Influenza - ÁNTSZ: két kórházban már látogatási tilalom van

  Budapest - Az influenzás megbetegedések miatt két kórházban rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kedden a honlapján.

 • cikk kép
  Ismét kigyulladt egy hétvégi ház Budaörsön

  Budaörs - Újabb hétvégi ház gyulladt ki Budaörsön, a Frank-hegyen hétfő este, az eset a helyszín azonossága miatt összefügghet a 2014 januárja óta tartó gyújtogatássorozattal - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kedden az MTI-t.

 • cikk kép
  Áfacsaló húskereskedő cég ügyében indult nyomozás

  Budapest - Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indított nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy húskereskedelemmel foglalkozó cég ügyében - közölte a hivatal kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Megkezdte ülését a köznevelési kerekasztal

  Budapest - Megkezdte ülését kedden reggel a köznevelési kerekasztal, a tanácskozáson a köznevelés aktuális kérdéseit tekintik át.

 • cikk kép
  Minden ajakápoló megfelelt a fogyasztóvédelmi vizsgálaton

  A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szerint minden ajakápoló megfelelt azon a vizsgálaton, amelyen a termékek UV-szűrőjének mennyiségét vizsgálták - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

 • cikk kép
  Érdemes vigyázni: trükkös csalók fosztogatják a budapesti ATM-eket

  Három csaló közel egy millió forintot vett fel különböző budapesti ATM automatákból. Bár ők hamis vagy hamisított adatokat tartalmazó mágneskártyákkal csaltak, a mi adatainkat is nagyon könnyen meg tudják szerezni. Ezért a Pénzcentrum összeszedte, mire kell odafigyelni a bankkártya használatakor.

 • cikk kép
  Káosz az egészségügyi bérek körül

  Nem pályázható támogatást, hanem tisztességes fizetést szeretnének az orvosok, hiszen más közalkalmazottak sem ösztöndíjból élnek - írta a Napi.hu-nak az 1001 orvos hálapénz nélkül csoport egyik tagja, Lovas András, az Emmi hivatalos, bérrendezéssel kapcsolatos közleményére reagálva.

 • cikk kép
  Hárman előzetesben a félmilliárdos Pest megyei kábítószerfogás ügyében

  Három embert előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság a Pest megyében múlt pénteken lefoglalt több mint kétezer tő indiai vadkender termesztésével, illetve kereskedelmével gyanúsított négy veresegyházi férfi közül. A negyedik gyanúsított ellen nem rendeltek el kényszerintézkedést, ezért a megyei főügyészség fellebbezett a döntés ellen. A kábítószer feketepiaci értéke elérheti a félmilliárd forintot.

 • cikk kép
  Hűtés nélkül hoztak volna húst Magyarországra

  Jelöletlen, hűtés nélküli hússzállítmányt foglaltak le egy szennyezett teherautóban a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának pénzügyőrei az M1-es autópályán Komáromnál - közölte a szervezet sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

 • cikk kép
  Beintettek a vasutasok a MÁV-nak

  A vasutas szakszervezetek nem fogadták el a MÁV új bérajánlatát, azonban egyelőre elhalasztják a tervezett sztrájk bejelentését, ugyanis bíznak a további tárgyalások eredményességében - mondta el a Vasutasok Szakszervezetének (VSZ) elnöke a bértárgyalásokat követően.

Magazinok