Bemutatták a vizes vb-re feldíszített mozdonyt

2017. június 12., 13:09 forrás: MTI
komment
Átadták a 32 nap múlva kezdődő magyarországi vizes világbajnokság arculati elemeivel feldíszített kék színű mozdonyt hétfőn a Keleti pályaudvaron - írja az MTI.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Csépke András, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán emlékeztetett rá, hogy számos történelmi esemény - például az Aranycsapat londoni 6:3-as győzelme - tiszteletére készültek már hasonló módon.

MTI Fotó: Illyés Tibor

"Hagyománnyá vált, hogy például jeles események évfordulóján olyan hordozófelületet keresnek, ami a lehető leggyorsabban eljut az ország legtávolabbi pontjaira is. A ma délután útnak induló mozdony InterCity-szerelvényeket vontat majd, a célunk pedig az, hogy az ország minden részébe eljusson a következő hetekben" - mondta a cégvezető.

Csépke hozzátette, minden InterCity-kocsiban reklámozzák majd a közelgő világbajnokságot.

Borsa Miklós, a július 14. és 30. közötti sporteseményt szervező BP2017 Nonprofit Kft. szóvivője hangsúlyozta, hogy ez lesz az első olyan vizes vb, amelyet több városban rendeznek, ebben pedig sokat segít a MÁV-START Zrt., amely a nézők számára ötvenszázalékos jegyárkedvezményt biztosít a lakóhelyük és Budapest vagy Balatonfüred között.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az önkéntesek ingyen utazhatnak, az augusztusi masters világbajnokság résztvevői számára pedig három különvonatot közlekedtetnek Balatonfüred és a főváros között.

2017. június 12., 13:09 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...