Belföld

2015.04.10. 12:57

EFOTT - Tankcsapda, Anna & the Barbies, PASO és mások is

A Tankcsapda, az Anna & the Barbies, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) és mások is fellépnek Velencén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet 40. alkalommal rendeznek meg.

A fesztiválon július 14. és 19. között koncertet ad a Mary PopKids, a Subscribe, a Leander Rising, a Hősök, a Biebers, valamint Dj Metzker Viktória is - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a koncerteket aktív sportolási lehetőségek, kulturális események, gasztronómiai és idegenforgalmi programok színesítik. Lehetőség van vízi sportokat űzni, szörfözni, vízisízni, csúszdázni, hajózni, a parton sportpályákat használni.

Idén 100 ezer látogatót várnak az EFOTT-ra. Az infrastruktúra fejlesztése folyamatosan követi a megnövekedett jegyeladást, és a fesztivál területe mellett a szálláslehetőségek is bővülnek: a kempingben immár nem csupán sátrazni lehet (ez a heti vagy hétvégi jegyet vásárlóknak ingyenes), hanem épített szállások, sőt lakóautók is lesznek.

A tavalyi miskolctapolcai EFOTT 91 ezer látogatót vonzott, a 2012-es velencei fesztiválon 86 ezer résztvevő volt. Magyarország legnagyobb hallgatói buliját 1976 óta rendezik meg. Az első a Pécs melletti Abaligeten volt, az elmúlt években Debrecenben, Dunaújvárosban, Baján, Orfűn, Szolnokon és Zánkán is volt EFOTT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!