Belföld

2017.04.23. 10:39

Előzetesben a somoskőújfalui asszony feltételezett gyilkosa

A Balassagyarmati Járásbíróság elrendelte a 21 éves férfi előzetes letartóztatását.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves férfi ellen.

A police.hu információi alapján 2017. április 20-án holtan találtak rá somoskőújfalui otthonában egy idős asszonyra. Az elsődleges orvosszakértői vélemény - 2017. április 21-én - megállapította, hogy a sértett halálát idegenkezűség, bántalmazás okozta.  A nyomozók az ezt követően megkezdett széleskörű adatgyűjtés eredményeképp nyolc órán belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Sándort.

Fotó: police.hu

A rendőrök a 21 éves férfit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Balassagyarmati Járásbíróság 2017. április 23-án elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!