Belföld

2016.10.28. 09:37

Fegyvert láttak egy lakónál egy budapesti házban, elfogtak két férfit

Budapest- Elfogtak két férfit péntek délelőtt egy VII. kerületi lakóházban, miután fegyveres férfiről érkezett bejelentés. Az elsődleges adatok szerint airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt náluk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján azt közölte: péntek reggel érkezett bejelentés egy VII. kerületi, Szövetség utcai ingatlanból arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak.


Az ingatlan átvizsgálását követően a két férfit a kerületi kapitányságra előállították, elszámoltatásuk folyamatban van.


A házkutatáskor lefoglalt fegyvert vagy annak utánzatát - amely az elsődleges adatok airsoft-fegyver - szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.


A közleményben kiemelték: valótlan az a sajtóban megjelent információ, amely szerint bárki elbarikádozta magát a rendőri intézkedés előtt vagy annak során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!