Belföld

2017.02.18. 09:39

Megszökött egy rab az állampusztai börtönből - Frissítve: elkapták!

Munkavégzés közben engedély nélkül távozott egy fogvatartott az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti részlege mellett működő fűzhalmi juhászat területéről - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a fogvatartott - aki szabálysértés elkövetése miatt elzárását töltötte az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben - a börtön által szervezett foglalkoztatási program keretében a fűzhalmi juhászat területen végzett munkát, ahonnan szombaton kora reggel engedély nélkül távozott.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart.

14.05: Elfogták az a fogvatartottat, aki az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti részlege mellett működő fűzhalmi juhászat területéről távozott engedély nélkül - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint néhány óra alatt sikerült elfogni a szombat reggel megszökött, szabálysértés miatt elzárását töltő férfit.

A rabnak a börtön foglalkoztatási programjának keretében kellett volna a juhászatban dolgoznia - tették hozzá. 

A fogvatartottat a juhászattól néhány kilométerre, az 52-es főút 42-es kilométerének közelében található bokros területen fogták el - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!