Belföld

2017.02.20. 14:26

P. László bevallotta, hogy ő robbantott a Teréz körúton

Beismerő vallomást tett a Teréz körúti merénylet gyanúsítottja – közölte a férfi ügyvédjére hivatkozva a PestiSrácok.hu.

Az ügyvéd hétfőn nyilatkozott a lapnak a gyanúsított kihallgatásának szünetében, nyilatkozott a lapnak. Brunner Tamás elmondta, hogy ügyfele  közölte az az ügyészséggel, hogy ő robbantott tavaly szeptemberben, ám az nem volt célja, hogy bárkit is megöljön.

A bombát maga készítette, és a helyszínt is egymaga választotta ki, bűntársa állítása szerint nem volt, a megsérült rendőrök közül pedig senkit sem ismert.

Hogy mi volt  P. László indítéka a támadásra, és valóban a rendőrök voltak-e a célpontok, arra az ügyvéd nem válaszolt, csupán annyit mondott, hogy ügyfelének nem voltak problémái a rendőrséggel.

A férfit előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!