Belföld

2017.03.16. 06:14

4 benzinkútról rabolt, majd öngyilkos lett egy férfi Székesfehérvár közelében

Négy benzinkutat rabolt ki csütörtök hajnalban egy férfi, majd menekülése közben balesetet szenvedett, végül öngyilkosságot követett el - olvasható a rendőrség honlapján.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök hajnalban az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi több üzemanyagtöltő állomásra bement, minden esetben fegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó eladót, több esetben lövést is leadott és a bevétel átadását követelte. A rendőrség közlése szerint a lövésekben senki nem sérült meg.

Miután a pénzt megkapta, a fegyveres férfi elmenekült. Menekülés közben Székesfehérvár közigazgatási területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett, majd öngyilkosságot követett el.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt lezárták. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépkocsivezetőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el a csomópontot - írták a honalapon.

Frissítés:

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő elmondta: a férfi csütörtök hajnalban három óra körül négy benzinkutat rabolt ki az M7-es autópálya Pest és Fejér megyei szakaszain a fővárostól a Balaton felé haladva Budaörsön, a Váli-völgyben, Tárnoknál és Velencénél. A tettes minden esetben fegyverrel fenyegette meg az eladókat, és több helyen lövést is leadott. Az ügy körülményeit a rendőrség vizsgálja, az elsődleges információk szerint a lövések miatt nem sérült meg senki - tette hozzá Sipos Mónika.

Menekülése közben a férfi Székesfehérváron, a 8-as és a 63-as út csomópontjánál balesetet szenvedett, majd lőfegyverrel öngyilkosságot követett el - tájékoztatott a szóvivő.

A helyszíni szemle idejére a csomópontot a rendőrség részben lezárta, az M7-es autópálya és Sárbogárd felől Székesfehérvár, valamint a várost elkerülő út felé zavartalanul halad a forgalom, az ipartelep felé vezető lehajtó azonban zárva van. Az elkerülő útról érkezőket a rendőrség a környező ipartelepi utakra tereli, ebből az irányból érdemes a Balatoni út vagy az Új Csóri út felé kerülni.

A pszichológus szerint tervezhette az illető a rablásokat, melyeket követően balesetet szenvedett és öngyilkos lett.

Cikkünk folytatását itt olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!