Bicske

2014.09.29. 20:49

Autószállító tréler borult fel Bicske magasságában (frissítve)

A baleset Bicske magasságában, a Budapest felé vezető oldalon történt. A rendőrség a bicskei lehajtó utáni szakaszt teljes szélességében lezárta.

Felborult egy autószállító tréler hétfő éjjel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske magasságában, a 36-os kilométerszelvénynél. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínre Bicskéről érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik miután áramtalanították, megkezdték a balesetet szenvedett jármű műszaki mentését. A helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a rendőrség a sztráda Budapest felé vezető oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárta, ezért arra kérjük az M1-es autópályán Budapest felé közlekedőket, hogy a 39-es kilométerszelvénynél lévő bicskei lehajtónál térjenek le a sztrádáról az 1-es számú főútra! Vezessenek óvatosan!

0:40 A tűzoltók befejezték a felborult autószállító tréler műszaki mentését.
Feloldották a hétfő éjjel elrendelt útlezárást az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske magasságában, a 36-os kilométerszelvénynél, ahol korábban egy autószállító tréler borult fel. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínre riasztott bicskei önkormányzati tűzoltók felállították kerekeire a balesetet szenvedett járművet, megszüntették a forgalmi akadályt és megtisztították az úttestet a törmelékektől. Az autópálya ismét teljes hosszán zavartalanul járható. Vezessenek óvatosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!