Tavasszal kirügyeznek a férfiak is

2017. február 08., 16:33 szerző: Kocsis Noémi
komment
Szokás szerint alaposan átlépte az ingerküszöböt a Gucci új, tavasz-nyári kollekciója, mi csak a szolidabb darabokat mutatjuk.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Tele az internet a Gucci láb között gombolós bodyjaiba és selyemharisnyáiba öltöztetett férfimodellekkel, rengetegen kiakadtak a maszkulin felhangot már nyomokban sem tartalmazó új nyári kollekción.

Azt azonban még megelőzi a tavaly nyáron Londonban a kifutóra vitt tavaszi vonaluk, amely színeiben szép élénk (élénk sárgában, palackzöldben, türkizben, hófehérben, vörösben pompázik), ám az egyenlőség jegyében a tervező, Alessandro Michele nem hagyhatta el a rózsamotívumot a férfias darabokról sem.

Rózsák a selyem blúzokon, a zakók vállain és derékrészén, rózsák a nadrágokon, a gallérokon, a hajtókákon, sőt, a cipőkön is, hímzett változatban, s minden mennyiségben.

Michele a kollekcióval az utazás különböző lehetőségeit és módjait akarta szimbolizálni. Mint nyilatkozta, utazni tényleg rengetegféle képen lehet. „Ha olvasok egy könyvet, már utazom. Ha áthúzom a karosszékemet és beleülök, máris utazom.” A Gucci-vonalat most amúgy a nagy utazó, Marco Polo ihlette meg leginkább.

Kocsis Noémi

2017. február 08., 16:33 szerző: Kocsis Noémi

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...