Bulivan

2015.06.09. 13:06

EFOTT-ra parkosított Puskás Peti

Velence - Puskás Peti most először áll át a túloldalra: az EFOTT-ozó közönség sorai helyett a színpadra.

Szabó Zoltán

A fesztiválrajongó öccsével, Danival és az Óbudai Egyetem önkénteseivel nemrégiben Velencére látogatott, hogy a július 14-19. közötti időszakra már biztosan virágba boruljon a város. Mint kiderült, az énekes szívesen szakít időt egy kis kertészkedésre kedvesével közös lakásában is.

A The Biebers-t mára már senkinek sem kell bemutatni. A zenekar számos klubkoncerten van túl, idén pedig fesztiválhódításra indulnak, színpadképüket egy diszkófával egészítve ki. Puskás Peti mindennapjait így érthető módon a zenekari teendők és próbák teszik ki, ugyanakkor jó célokra mindig szakít egy kis időt. A napokban például zenekari társaival Velence egyik körforgalmát „efottosították".

Öccsével, Danival és az Óbudai Egyetem önkénteseivel Velencére látogatott Puskás Peti. Fotó: efott

– Velencén 5000 virágot ültettünk, amelyek az EFOTT40 feliratot formázzák. Az egész zenekar nagy természetvédő, olyannyira, hogy a fellépéseinkre, a tökéletes színpadkép megalkotásához egy csodálatos, 2,5 méter magas diszkófát is bevetünk – kezdte a frontember. – A The Biebers életében ez lesz az első fesztiválos nyár, úgyhogy mondanom sem kell, mennyire várjuk. Az EFOTT-on már többször voltam résztvevőként, de most először állok majd itt színpadon, úgyhogy Danival virágültetés után kicsit már előre fel is mértük a terepet" – mondta el Peti. Az énekest egyébként régi élmények is kötik a térséghez, a tóhoz gyerekkorukban szinte minden hétvégén ide jártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!