Bulvár

2017.06.26. 10:30

A rafinált fazonok hódítanak - ilyen a 2017-es fürdőruhatrend

Most, hogy hivatalosan is elkezdődött a nyár, és a hőmérő higanyszála is 30 fok fölé kúszott, itt az ideje, hogy áttekintsük, melyek lesznek a szezon fürdőruha trendjei. Ebben segítséget kértünk Kernya Marianntól, azaz Mayától, a plaza stylisttól.

Laci Patrícia

A 2017-es nyári fürdőruhatrend egyik legfőbb jellegzetessége, hogy a képzeletre bízza a legtöbbet, vagyis a mindent megmutató tangák helyett a magas derékvonalú alsórészek kerülnek előtérbe, a rafinált fazonok hódítanak, a visszafogottság és incselkedő flört, szemérmesség és a csábítás egyszerre jellemzi az idei évet, tudtuk meg Kernya Marianntól, becenevén Mayától, a plaza stylisttól. A szakértő szerint idén nyáron is hatalmas sláger a csipke, legyen szó akár egy- vagy kétrészes fazonról. S, ha már csipke, akkor a fehér szín gyakorlatilag kihagyhatatlan. A még tökéletesebb hatás érdekében, ezt a szettet meg lehet koronázni egy kalappal és egy áttetsző strandruhával. A hippi vonal 2017-ben is meghatározó, így ennek jegyében hódítanak a horgolt anyagok, a rojtok és az élénk színek, valamint a látványos etno minták egyaránt. A mindenfelé tekergőző pántok akár a fürdőruha felső, akár az alsó részén idén abszolút előtérbe kerülnek. Fűzőszerű fazonokkal párosítva remek harmóniát hoznak létre. A magas derekú alsó részek egy crop toppal vagy egy fodrokkal ellátott felsőrésszel kombinálva abszolút tökéletesek, s ennek azok is örülhetnek, akiknek itt-ott akad némi takargatnivalójuk. Ezekkel a darabokkal úgy el lehet fedni bizonyos testrészeket, hogy közben még a szexi hatás sem marad el.

- A csíkos és pöttyös továbbra is sláger, ahogyan a geometrikus, és a trópusi minták is abszolút nyerők. Az etno- és military stílus is helyt kap a divatban, sőt akár kétféle megoldást is választhatunk a kifordítható fazonokkal, amiknek az egyik oldala általában mintás, a másik pedig egyszínű. A merész színpárosítások is jellemzők, legyen szó akár a fürdőruhákról, akár a muszlinanyagból készült poncsó szerű strandruhákról, amelyeket idén óriási kalappal trendi hordani. Ezek nemcsak a megjelenés, de a fényvédelem szempontjából is remek választások, de fontos, hogy ennek ellenére se feledkezünk meg a fényvédőkrémek használatáról – tette hozzá Maya.

Kernya Mariann

Tippek az alkatodhoz illő fürdőruha megtalálásához:

- Ha nagyok a melleid, mindenképpen tartsd szem előtt a megfelelő alátámasztást. Tehát leginkább a merevítős darabok valók neked. Ami pedig a pántot illeti, a vállpántos egyértelműen kényelmesebb, mint a nyakba kötős.

- Ha pont az ellenkezője jellemző rád, vagyis kicsi a melled, akkor válogathatsz a háromszög alakú és a pánt nélküli fürdőruha felsők között. S, ha tudnád, hogy hány nagyobb mellű lány irigyli ezeket a darabokat... Ha szeretnél, akkor optikailag csalhatsz egy kis fodorral a mellrésznél.

- Ha molett vagy, vagy van egy kis úszógumid, amit nem szeretsz, akkor érdemes körülnézned az egyrészes fürdőruhák között, ahol vannak igazán szexi darabok is. Vagy ott vannak a nagyobb bugyis, és akár fűzős, toppos fazonok.

- Ha a fenekeddel vannak gondjaid, akkor a csípőfazonú vagy sortos fürdőruha alsó a legelőnyösebb a számodra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!