Bulvár

2009.07.09. 12:48

"Feltámadt" Michael Jackson - elkészült a sztár legújabb viaszszobra (Fotókkal!)

London - Michael Jackson amerikai popénekes új viaszfigurája mától látható Madame Tussaud londoni panoptikumában.

feol.hu


Michael Jackson legújabb viaszszobra elölnézetből
Fotó: (MTI/EPA/Garry Samuels)




Michael Jackson legújabb viaszszobra - jellemző mozdulat
Fotó: (MTI/EPA/Garry Samuels)

Több mint 31 millió tévénézője volt az Egyesült Államokban Michael Jackson keddi búcsúztatásának, a nemzetközi adatokra azonban még várni kell - közölte szerdán egy médiakutató cég; Los Angeles-i illetékesek szerint 1,4 millió dollárra rúgnak az elhunyt popsztár emlékünnepségével kapcsolatos városi kiadások.

Barack Obama januári elnöki beiktatását 38 millió amerikai követte tévén, az American Idol zenés tehetségkutató show fináléjának 28,9 millió nézője volt, a pekingi olimpia nyitányát 34,2 millióan látták.

 Diana hercegnő temetési szertartásának 33,2 millió amerikai tévénézője volt 12 évvel ezelőtt, ám azt még nem lehetett interneten figyelni, ráadásul hét végére (szombatra) esett, és nem munkanapra, mint most a popikon búcsúztatása.   

Jackson-emlékünnepség követésére a tévéképernyő helyett sok millióan választották az internetet, az összegzés azonban még erről sem készült el. Az eseményt kínáló honlapok ugyanakkor jelentős forgalomnövekedésről számoltak be. A CNN.com története második legforgalmasabb napjaként könyvelhette el: 10,5 millióan voltak kíváncsiak a portál videóközvetítésére.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!