Bulvár

2016.11.30. 15:10

Kiss Gábor a farm nyertese - A stílus egyenlő egyéniség

Dunaújváros - Vidékről bekerülni a nagyváros nyüzsgő forgatagába vérpezsdítő izgalommal teli érzés, ám sosem egyszerű. Idomulnod kell a megszokottól eltérő ritmushoz, változol.

Nagy Erika

Te, a szokásid ezzel együtt az egész életed és az otthon megszokott mind egy család vagyunk életérzést is felül kell írni, hiszen minél nagyobb lélekszámú a város, annál biztosabb, hogy lesznek napok, mikor kicsit elveszettnek érzed magad.

De minden ilyen helyzet egy új esély, ami magában hordozza annak lehetőségét is, hogy fordíts az életeden. Akkor pedig, ha a jószerencse mindezt úgy alakította, hogy egy valóságshow nyerteseként 20 millió forinttal vághatsz bele ebbe a kalandba, fel van adva a lecke.

A Farm nyertese, Kiss Gábor sokáig ingázott otthona, Szihalom és Budapest között. A műsor előtt kétkezi munkás voltam és minden reggel 5-kor keltem, feljártam Pestre. Általában este hat óra körül értem haza, utána még lementem kondiba és persze a barátnőmmel is igyekeztem a lehető legtöbb időt tölteni.

Gábor életében fontos szerepet tölt be a sport. Tisztán étkezik és amennyi időt csak lehet, teste tökéletessé formálásával tölt. Mint mesélte épp egy konditermi beszélgetés során fogalmazódott meg benne, hogy változtatni szeretne az életén, ahogy Ő fogalmazott: kitörni a szürke hétköznapokból, könnyen pénzhez jutni.

Egy barátom látta, hogy indulni fog ez a valóságshow és jelentkezőket keresnek. Regisztráltam és castingról castingra sikerült elnyernem a szerkesztőség szimpátiáját pusztán azzal, hogy mindvégig önmagamat adtam. A játékban is végig önmagam voltam és úgy tűnik ez elég volt ahhoz, hogy a nézők szimpátiáját is elnyerjem.

Ahogy a való életben úgy egy reality-ben sem tudod sokáig fenntartani az általad felragasztott hamis álarcot. Szerencsére egyre többször derül ki, hogy önmagadnak lenni nem hátrány. Sőt!

- Már a műsor alatt is folyamatos változáson mentem, hála a rengeteg dolognak, amit átélhettem. Volt olyan, amikor szó szerint éheztünk, - mondja mosollyal a hangjában - volt hogy azt hittem megeszem a gilisztát is.

Az ismertség és a nagy összegű nyeremény ugyanannyira lehet áldás, mint amennyire teher. Gondoljunk csak az első Big Brother nyertesére, Évára. Fontos, hogy tudatosan tekintsünk a jövőnkre és legyenek terveink, törekvéseink, különben elveszünk egy céltalan életben.

- Vannak előnyei és hátrányai is, annak, hogy én nyertem. Amióta ismert lettem az emberek odajönnek hozzám, és nagy felelősséggel jár számomra, hogy olyankor miként viselkedem, hiszen még, ha éppen rossz kedvem van is pozitívan kell hozzájuk viszonyulnom. Nem szeretném, ha azt hinnék, bunkó vagyok.

Kevesebb lett a szabadidőm, kicsit szétszórtabb lettem és sajnos a családomra sem jut elég időm mostanában. Hatalmas előny viszont és jó kezdő tőke, hogy huszonévesen nyertem 20 millió forintot. Szeretnék Pestre költözni, először albérletbe, aztán ha úgy alakul, lakást is vennék. Itt több lehetőségem lesz, jobban ki tudom majd használni a Farm adta ismertséget.

- Aki szerencsés a játékban, szerencsétlen a szerelemben, tartja a mondás. Mi azért nagyon reméljük, hogy ez nem igaz, de sajnos Gábor példája is erről tanúskodik.

- Volt egy hátom éves párkapcsolatom, aminek három hónapja lett vége. Amíg a műsorban voltam eszembe sem jutott, hogy megcsalhat. Mégis megtörtént. - mondja csalódottan. Most nem is tudnék új kapcsolatba kezdeni, nekem ehhez idő kell.

- A magazin nevéhez hűen, a Farm című valóságshow nyertesét, Gábort is megkérdeztük arról, neki mit jelent a stílus?

- Ahhoz, hogy valakinek stílusa legyen, azt gondolom, el kell érnie egy bizonyos kort, élettapasztalatot. Én például a mai napig nem igazán találom a saját stílusom, bár azt gondolom a sportosan elegáns áll hozzám a legközelebb. A stílus számomra egyéniséget jelent.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!