Bulvár

2017.04.19. 16:37

Ön énekelne a Földért? Most megteheti!

Április 22-én, a Föld napján dudorászhatunk, hangicsálhatunk, dalolászhatunk egy kedves hazai, de határokon is átnyúló kezdeményezésben.

FMH-információ

A Jobb Veled a Világ Alapítvány nem kevesebb, mint tízezer magyart énekeltetne meg április 21-én pénteken, vagy másnap szombaton - a dátumról internetes szavazást  indítottak. A világraszóló esemény célja:  hallassa minél több ember a hangját egy szebb és élhetőbb jövő megteremtéséért.

A kezdeményezéshez máris közel kétezren csatlakoztak, több fehérvári iskola, óvoda és család, illetve magánszemélyek mellett Fejér megyében (az eddigi jelentkezések szerint) Ráckeresztúron, Iszkaszentgyörgyön, Szabadegyházán, Rácalmáson, Nádasdladányban, Bakonycsernyén, Dunaújvárosban, Fülén, Lovasberényben, Etyeken, Seregélyesen, Fehérvárcsurgón, Előszálláson, Kápolnásnyéken, Kálozon, Gárdonyban, Nagyvenyimen és Velencén hangzik majd fel egyidőben a Gyújts gyertyát a Földért! című, az internetről is letölthető dal. Nemzetközi viszonylatban pedig Ukrajnától Románián, Ausztrián, Svájcon, Németországon, Norvégián át Kanadáig számos országból jelezték csatlakozásukat kint élő daloskedvű és környezetvédő magyarok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!