Bulvár

2017.05.29. 14:08

Ön férjhez menne egy könyvtárhoz? Vagy elvenne egy uszodát?

Bejárta minap a világhálót annak a Santa Fe-ben (USA) élő nőnek az esete, aki gyerekkora óta vonzódik tárgyakhoz, épületekhez, de a helyi vasútállomás iránti vonzalma mindennél erősebb, így - ha nem is a nálunk jogilag elfogadott módon - két éve férjhez is ment az intézményhez.

FMH-információ

Vagy inkább elvette, nem tudni, ugyanis Carol a szívszerelmét női mivolttal ruházta fel és Daidrának nevezte el. Gyakorta kilátogat "hozzá" és ölelgeti, csókolgatja a falakat, a bejáratot, mert mint mondja, az építmény különös erővel tölti el őt és szinte érzi a viszontkedveskedéseket. Carolnak korábban volt hagyományos emberi, sőt férfiakkal kötött kapcsolata is, de mint mondja, az nem működött.

A hírrel kapcsolatban a hozzászólók heves vitába kezdtek, milyen építményekkel lenne célszerű még házasodni. A listára sokféle intézmény felkerült már, van köztük uszoda, könyvtár, de olyan is van, aki esetleg megfontolná a házasulást egy virágzó mezővel...Megint más pedig - jogosan - azt tanácsolja, inkább szakszerű orvosi segítséget kellene nyújtani Carolnak, hiszen egyfajta mentális betegségben szenved.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!