Bulvár

2017.02.22. 07:25

Óriásit mentett a kamionsofőr - videó

A videón látszik, hogy a sofőr higgadtságán múlt, hogy nem történt tragédia.

A kamionvezetés sokaknak egy nem túl bonyolult dolognak tűnik, hiszen egyenes úton haladni nem olyan nehéz. Mindjárt megváltozik azonban a helyzet, ha hirtelen fékezésről vagy manőverezésről van szó, az ugyanis minden sofőrtől komoly koncentrációt követel. Ebben az esetben a legfőbb erény a higgadtság, amiből az alábbi videón látható sofőrnek nem volt híján - olvasható a HVG cikkében.

Az egyelőre kérdéses, hogy pontosan hol és mikor készült a felvétel, kedden azonban több helyen is megjelent a világhálón a belőle kivágott gif animáció, ami pont a lényeget tartalmazza. A sofőr vagy elbambulhatott (vagy a busz lassított hirtelen), mert az tisztán látható, hogy az utolsó pillanatban vette észre az előtte haladó buszt.

Az ütközés elkerülése végett a sofőr, hatalmasat fékezett, a kormányt is elrántotta, ezzel azonban azonnal kibillentette a járművet az egyensúlyából.

A manőverben szerencsére senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!