Bulvár

2015.03.21. 12:25

Bereczki Zoltán szerint a nők szépségének a receptje a belső egyensúly

Székesfehérvár - Ideálokról, karrierről, szépségről beszélgettünk Bereczki Zoltán énekes-színésszel a IV. Csajos Napon.

Sebestyén Lilla

Bereczki Zoltán színész és énekes volt a IV. Csajos Nap sztárfellépője

Már két perce lejött a színpadról, de még pörög: járnak a lábai, hadar és pakol, de eszeveszetten. Azt is megtudom: a nagy sietség oka, hogy máris késésben vannak egy másik fellépésről, tehát igen sűrű a program.

Még mielőtt feltehetném az első kérdést Zoli elkezd szabadkozni: Bocsássak meg, de át kell öltöznie interjú közben, majd amikor látja, hogy kissé eltátom a számat, mosolyogva hozzáteszi: nyugodjak meg, csak az ingét veszi le, ami alatt trikó is van.

Először a női szépségről esik szó, egész pontosan arról, hogy számára mitől lesz gyönyörű egy nő?

- A belső egyensúlytól, ennyi a recept, az önazonosság mindenek előtt fontos. Ha ránézek egy nőre, én először a szemét látom meg. Abból jön az első impulzus, onnantól dől el, hogy megnézem-e jobban, vagy sem - avat be a titokba Bereczki Zoltán, akit ezért azonnal arról faggatok, milyen az ő személyes álomhölgye? Rögtön nevetni kezd, próbál kitérni, de azért a sok körítés mellett ott a válasz:

- Orsi, a menedzserem vette észre, hogy van egy típusom: a barna bőrű, barna szemű, barna hajú lányok - részletezi végül.

Ezután a munkáról kezdünk beszélgetni. Megemlítem, hogy mostanában többet látjuk popzenészként. mint színészként.

- Valóban, az Álomkép Turné miatt egy ideig több volt az élőzenei koncert, de a színészet sincs parkolópályán, sőt! Április 11-én lesz a bemutatója a Lepkegyűjtő című darabnak, amiben Ágoston Katalinnal játszom együtt. Tegnap is próbáltunk, holnap is dolgozunk a produkción, így aztán rengeteg a munka és én igyekszem egyensúlyt teremteni magyarázza, majd hozzáteszi, örül, hogy itt, Magyarországon nagy a mozgástér, itt repertoárszínházak működnek, nem úgy mint Bécsben, ahol egy évre le kell valahová szerződni. Azt mondja, attól meg is őrülne.

Amikor arról érdeklődöm: melyik áll közelebb a szívéhez, a színház vagy popzene, azonnal rávágja, azt reméli, hogy ő maga együtt ez a sokminden és nem kell választania, mert nem is tudna.

De szerencsére a dalok terén nem kell több részre szakítani a szívét. Elárulja, leginkább a Szállj velem című számát szereti elénekelni. Mint mondja, az a dal valahogy kiszakadt belőle és mindig egy kicsit kiszakad, amikor a közönség vele együtt énekli.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!