Tudományos tény, hogy ettől az öt kiegészítőtől vonzóbb lesz a nő

2017. április 03., 14:14 szerző: FMH-információ
komment
Brit tudósok megállapították… Amerikai kutatók megfigyelése szerint… Ismerős mondatkezdések? Nos, most is ilyesmi következik, méghozzá halmozva: az alábbi öt divattippet ugyanis több neves egyetem pszichológus kutatóira hivatkozva közli egy angol divatportál.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

1. Először is természetesen a sarkaktól. Na, nem a sajátjuktól, hanem a körömcipőjükétől. A sarok persze legyen minél magasabb, mint azt ugyanis egy brit, szexuális viselkedéskultúrával foglalkozó lap publikálta, a magas sarkú cipőt viselő nőknek több esélyük van rá, hogy egy férfi közeledni próbál hozzájuk.

2. Piros ruha. Érdekes, mert a színpszichológiában az erőteljes vörös inkább uralkodni vágyást, hataloméhséget, agressziót tükröz a viselőjéről - bár az is igaz, hogy a rikító pirosat viselő nőre valószínűleg minden férfi odakapja majd a fejét.

3. Az a bizonyos kis fekete. Állítólag öt férfiből öt másodszor is megnézi a nőt, aki fekete ruhácskában van.

4. Ujjatlan blúzok és topok. Ha eddig azt hittük volna, a férfinép a hosszú lábakra gerjed, tévedtünk: a kutatások a csupasz karok és kezek mindenhatóságát hirdetik. Tavasszal és nyáron nem lesz nehéz követni a férfifaló trendet, főleg, ha némi izomzattal is rendelkezik az ujjatlan blúzos hölgy.

5. Testhezálló ruha, bármilyen színben (feketében, pirosban nyilván lényegesen jobb). Ez a ruhatípus azonnal elárulja a férfiszemnek a klasszikus nőies alkatot, remekül kirajzolódik a termékenységi hajlandóságot tükröző 90-60-90-es figura.

Összegezve: ha idén tavasszal különösen attraktívak akarunk lenni a tudomány jegyében, piros testhezálló, ujjatlan ruhában flangáljunk, fekete tűsarkúval.

Vagy viseljük azt, amit legjobban szeretünk és ne foglalkozzunk annyit a brit tudósokkal...

FMH-információ

2017. április 03., 14:14 szerző: FMH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...