Cece

2017.02.21. 11:46

Szőlőfürtök és Minyonok: jelmezes farsang a cecei iskolában

Cece – A tornateremben álló Hirdető oszlop és a Sajtba szorult kisegér a Csillagcsavarhúzó segítségével szerezte meg a Pattogatott kukoricát. Vagy valami hasonló

V. Varga József

A diákok, a szülők és a pedagógusok lelkesen, nagy izgalommal készültek a jelmezes farsangi ünnepségre a Cecei Általános Iskolában. A jelmezek és a produkciók elkápráztatták mind a közönséget, mind a zsűrit. Az ítészek – Borostyán Istvánné, Jákobné Szász Erika, Király László, Lehota Eszter és Somogyi Tiborné – elmondása szerint igen nagy fejtörést okozott számukra a végső sorrend kialakítása, hiszen ötletes, kreatív jelmezek és bemutatók születtek.

Szőlőfürtök Minyonok és Harry Potter

Fotó: Az iskola

Eredmények, egyéni jelmezesek: 1. Szőlőfürtök, 2. Dzsinn, Minecraft és Csillagcsavarhúzó, 3. Hirdető oszlop és Sajtba szorult kisegér, 4. Pattogatott kukorica, Ragasztó és Muffin, 5. Járóbaba és Fele fiú, fele lány. Csoportos jelmezesek: 1. Minyonok, 2. Trójai faló, 3. Harry Potter, 4. Rocksztárok, 5. Artisták. Király László iskolaigazgató a szendvicsek és a sütemények készítőinek külön is köszönetet mondott, illetve megtudtuk tőle, hogy az iskola honlapján minden jelmezes megtalálhatja magát a fotók között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!