Felgyújtották a házaspárt - nincs titokzatos harmadik?

FMH - Prikkel Tamás és feleségének meggyilkolása ügyében a két vádlott, idősebb és ifjabb N. József tárgyalása folytatódott a Fejér Megyei Bíróságon.

feol.hu

A nemrégiben lezajlott  helyszíni tárgyalás jegyzőkönyvét olvasta fel először Édl Gabriella bírónő,  amivel a II. rendű vádlott, idősebb N. nem értett egyet, írásban reagál majd rá, valamint  véleményét tolmácsolja majd - mondta.  A bíróság  szakértőket hallgatott meg. Az ifjabb, az I. rendű  vádlott kérdéseire válaszolt kimerítő alapossággal   immár másodszor  a szakértő, a cellainformációkkal, a torony lefedettséggel kapcsolatos  megállapításait mondta el.  A II. rendű vádlott  védője támogatásával    indítványozta, hogy  reumatológus, ortopéd, illetve ideggyógyász szakorvos vizsgálja ki, mivel a tököli börtönkórházi kivizsgálással, az eddigi szakértői véleményekkel  elégedetlen. A bírónő elrendelte, hogy ennek alapján állapítsák meg börtöntűrő képességét. Tanúként a meggyilkolt Prikkel Tamás testvérét hallgatta meg a bíróság. Az idős N. József a férfin keresztül követte meg  - a kegyelet jogán, tette hozzá - az idős édesapát.

A bírónő elnapolta a tárgyalást, folytatás június  19-én lesz.  

A Prikkel-ügy részleteiről itt olvashatnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!